آرشيو اخبار عزت و سربلندي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران مديون خون شهداست

عزت و سربلندي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران مديون خون شهداست

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: بر کسي پوشيده نيست که امنيت، عزت و سربلندي در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران مديون خون شهدا و ايثارگران است.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در هفتاد و هفتمين نشست شوراي ستاد شاهد و ايثارگر که با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان خراسان، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد با پاسداشت خون پاک شهدا خاطر نشان کرد: همه ما بايد قدردان شهدا و ايثارگران باشيم.

دکتر بی بی سهیلا شجاعی مدیر امورشاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز در اين نشست به ارائه گزارشي از فعاليتهاي انجام شده سال جاري اين مديريت اشاره و  خاطر نشان کرد: قرار گرفتن در ميان سه  مديريت برترشاهد و ايثارگر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي و تقدير از سوي معاون اول رييس جمهور، حضور 27 دانشجوي شاهد و ايثارگر در جمع برترين هاي علمي و پژوهشي کشور از جمله موفقيتهاي اين حوزه به شمار مي رود.

دکتر عباس عظیمی خراسانی سرپرست کمیته علمی و پژوهشی ایثار از موفقیت و پیشرفت های دانشجویان شاهد و ایثارگر احساس خرسندی کرد و گفت: تا کنون کارگاه های روش شناسی تحقیق در علوم پزشکی به همت دانشجویان برگزار شده که نتایج بسیار خوبی بدنبال داشته است  که از جمله آن مي توان به  تولید مقالات داخلی و خارجی اشاره کرد.

در این جلسه معاونین توسعه و منابع انسانی، آموزشی، پژوهش و فنآوری،دانشجویی فرهنگی دانشگاه ، نماینده اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه وچند تن دیگر از اعضای بنیاد شهید و امور ایثارگران حضور داشتند.