آرشيو اخبار تقدير از 27 دانشجوي برتر شاهد و ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد توسط وزیر بهداشت

در مراسمي با حضور وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي از، برگزیدگان علمی و پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور تقدیر شد.

به گزارش وب دا، در اين مراسم که سوم خرداد در سالن همايش هاي رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد، از 610 دانشجوي برتر از جمله 27 دانشجوي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در مقاطع و رشته هاي مختلف در زمينه هاي علمي و پژوهشي قدرداني شد.

وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي در اين مراسم اظهار داشت:‌ شهدا براي فداكاري در راه دين و كشور بی ادعا از همه چيز خود گذشتند تا اسلام و انقلاب زنده بماند، بنابراین ما برای ارتقاء علم و دانش حرفه‌اي فرزندان شاهد و ايثارگر نهایت تلاش خود را می کنیم.

دكتر هاشمي با تأكيد بر اينكه فرزندان شاهد و ايثارگر بايد زواياي وجودي پدران خود را شناخته و با افتخار به فرزندان خود منتقل کنند خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: آنچه نجات دهنده كشور است چيزي جز دانش و مهارت و ايمان نيست و در محيط ‌هاي علمي كساني جايگاه دارند كه از نظر علمي برتر باشند بنابراين بايد عميق درس بخوانيد چرا كه كشور به شما نیاز دارد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکي با اشاره به اين مطلب كه براي برتري در منطقه جز از طريق پيشرفت علمي راهي نداريم، اظهار داشت: دانشجويان ما از نظر علمي چيزي كم ندارند،دانشجويان توانسته‌اند در بسياري از بخش‌ها افتخارآفرين باشند دولت و حتي مجلس هم تا حدود زياد زمينه‌هاي اين پيشرفت را فراهم آورده است. بنابراين دانشجويان، بايد سعي كنند از طريق علم و تكنولوژي در منطقه حرف اول را بزنند.

دكتر هاشمي در ادامه یادآور شد: بخش فرهنگي هم بايد در هدف‌گذاري و معرفي الگوها تلاش كرده و الگوهاي مناسب‌تري را به قشر جوان ما ارائه دهد تا از نظر فرهنگي هم شرايط مناسب‌تري ايجاد شود.

گفتنی است : در مراسم تجلیل از خادمین و تلاشگران عرصه فرهنگ ایثار و شهادت که با حضور معاون اول رئیس جمهور و ریاست بنیاد شهید انقلاب اسلامی 29 اردیبهشت ماه در محل سالن همایش های صدا و سیما برگزار گردید، دکتر بی بی سهیلا شجاعی مدیر شاهد و امور ایثارگردانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان مدیر برتر معرفی شد.