آرشيو اخبار برگزاري گردهمايي دانشجويان شاهد و ايثارگر

برگزاري گردهمايي دانشجويان شاهد و ايثارگر

گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی و پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور سوم خردادماه در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

دکتر شجاعی مدیرامور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد از حضور 27 دانشجوی برتر علمی و پژوهشی شاهد و ایثارگردانشگاه علوم پزشکی مشهد در این گردهمایی خبر داد وگفت : طبق درخواست اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی دانشجویان شاغل

به تحصیل که در امتحان جامع علوم پایه و پره انترنی نمره بالاتر از 150 کسب کرده اند ، دانشجویان رشته های تحصیلی دندانپزشکی،پزشکی و داروسازی که معدل آنها بالای 17 و دانشجویان دوره کارشناسی که معدل کل دوره تحصیلی آنها بالای 17 بوده است به این گردهمایی معرفی شده اند.

گفتنی است: گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی و پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور مسئولین وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی سوم خردادماه در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزارخواهد شد.دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 8449102 مدیریت امورشاهد و ایثارگر تماس حاصل نمایند.