آرشيو اخبار برگزاري مراسم دعاي ندبه در کنار جانبازان هشت سال دفاع مقدس

برگزاري مراسم دعاي ندبه در کنار جانبازان هشت سال دفاع مقدس

مراسم پرفیض دعای ندبه درجوار جانبازان دلاور و رزمندگان سرافرازدفاع مقدس در مرکز توانبخشی  جانبازان نخاعی با حضور جمعی از دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزارشد.

به گزارش وب دا، در این مراسم پس از قرائت دعای روحبخش ندبه، سردار صفایی جانباز نخاعی دفاع مقدس خطاب به  دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: به نماز اول وقت اهمیت ویژه ای بدهید و سعی براین باشد که حضور قلب در نماز داشته باشید تا تجلی و عظمت خدا را در حین نماز حس کنید.

گفتنی است:دانشجویان با جانبازان مرکز توانبخشي دیدار و از رهنمودهای این عزیزان بهره مند شدند.

در پایان هدیه ای به رسم یادبود از طرف مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه به جانبازان اهدا شد.