آرشيو اخبار تجلیل از چهار خانواده شهید دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تجلیل از چهار خانواده شهید دانشگاه علوم پزشکی مشهد

همایش روز بزرگداشت شهید با حضور مسئولین دانشگاه و بنیاد شهیدوامور ایثارگران استان برگزار شد.

به گزارش وب دا ، 22 اسفند که مزین است به روز بزرگداشت شهدا، به همت مدیریت شاهد و امور ایثارگر دانشگاه همایشی در تالار ابن سینا با حضور مسئولین دانشگاه و بنیاد شهیدوامور ایثارگران استان برگزار شد.

در این همایش از خانواده شهيد احمد نيک پسند(دانشکده دندانپزشکي)، خانواده شهيد شعري فريماني(بيمارستان امام رضا(ع) ، خانواده شهيد مريد احمدي(معاونت پشتيباني) ، خانواده شهيد علي اصغر نوابي تقي آبادي(بيمارستان شهيد کامياب) تجلیل شد.

سخنرانی آقای عابدی مقدم مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی، دکتر شجاعی مدیر شاهد و امور ایثارگر دانشگاه و اجرای تواشیح گروه شهید دیالمه از دیگر برنامه های این همایش بود.