آرشيو اخبار معرفی دانشجویان برتر علمی و پژوهشی شاهد وایثارگردانشگاه به وزارت بهداشت

معرفی دانشجویان برتر علمی و پژوهشی شاهد وایثارگردانشگاه به وزارت بهداشت

به گزارش وب دا ، دانشجویان فعال شاهد وایثارگر دانشگاه  در زمینه های علمی و پژوهشی  به  اداره کل امور دانشجویان شاهد وایثارگر وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی معرفی میشوند.

دکتر شجاعی مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه در خصوص نامه ای از سوی  اداره کل امور دانشجویان شاهد وایثارگر وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی مبنی بر معرفی دانشجویان فعال در زمینه علمی و پژوهشی خاطر نشان کرد :  دانشجویان شاهد و ایثارگردانشگاه تا 20 بهمن ماه سال جاری  فرصت دارند رزومه و مستندات خود را در زمینه های علمی و پژوهشی به  این مدیریت  تحویل نمایند.