آرشيو اخبار تقدیر از 126 دانشجوی نخبه شاهد وایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد+عکس

تقدیر از 126 دانشجوی نخبه شاهد وایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد+عکس

به گزارش وب دا ، مدير امور شاهد و ايثارگر دانشگاه  علوم پزشکي مشهد گفت :‌همایش بزرگ دانشجویان شاهد وایثارگر به منظور تجدید میثاق با آرمانهای  امام راحل(ره) وسیره شهدا، معرفی و تقدیر ازدانشجویان  برترشاهد و ایثارگر (علمی ، آموزشی ، پژوهشی و ....  )  15 آذرماه برگزار شد.

دکتر شجاعي  با اشاره به اينکه در اين مراسم  126 نفر از برترینهای علمی و پژوهشی،فرهنگی وقرآنی  تقدير شدند گفت:همچنين درحضور پرشور بیش از 500دانشجوی شاهد و ايثارگر و مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید وامور ایثارگران از دانشجویان برتر و معدل الف های نیمسال اول و دوم 92-91 ،تقدیر ویژه ای از طرف حوزه ریاست دانشگاه بعمل آمد.

مدير امور شاهد و ايثارگر دانشگاه  علوم پزشکي مشهد درخصوص برنامه های ویژه همایش افزود: سخنرانی استادرحیم پور ازغدی،پخش مستند خانواده های نمونه شاهد وایثارگر، اجرای تواشیح توسط گروه دانشجویی شهید دیالمه،دکلمه خوانی و رونمایی از تمثال شهدای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ازدیگر برنامه های این همایش بود.