آرشيو اخبار ديدار رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد با کارکنان ايثارگر دانشگاه

ديدار رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد با کارکنان ايثارگر دانشگاه

همزمان با هفته دفاع مقدس رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد با سه تن از کارکنان جانباز و ايثارگر اين دانشگاه ديدار کردند.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار به همراه حجت الاسلام دکتر ابراهيمي معاون دانشجويي فرهنگي، حجت الاسلام اسدي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، دکتر شجاعي مدير شاهد و ايثارگر دانشگاه، آقاي سعيد افشار مسئول بسيج کارمندان دانشگاه و مدير روابط عمومي دانشگاه با حضور در منزل سه تن از جانبازان سرافراز هشت سال دفاع مقدس آقاي رضا شکاريان يزد جانباز 45 درصد و آزاده، خانم دکتر منيره عباسپور جانباز 30 درصد و خواهر دو شهيد و محمد حسين زمانزاده جانباز 70 درصد با ايشان ديدار کردند.

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين ديدارها با گراميداشت ياد و خاطره شهداي هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامي به بيان خاطراتي از ايثارگري رزمندگان در دوران دفاع مقدس پرداخت.