آرشيو اخبار برگزاري همايش دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد

برگزاري همايش دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد

همایش دانشجویان جديد الورود شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد  برگزار شد.

به گزارش وب دا، همایش دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید باحضور مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه، مدیر فرهنگی دانشگاه، مسئولین بنیاد شهید و اساتید مشاور در سلف مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر بی بی سهیلا شجاعی مدیر شاهد وایثارگر دانشگاه با تبریک به دانشجویان جديدالورود گفت: باید خدارو شاکر باشید که در دانشگاهی پذیرفته شده اید که مزین و هم جوار است بنام امام رضا (ع) و از نظر رتبه بندی جز دانشگاه های برتر است.

دکتر شجاعی درخصوص  موفقیت های دانشجویان شاهد و ایثارگرخاطر نشان کرد: امسال از 27 دانشجوی نخبه علمی و پژوهشی شاهد و ایثارگر توسط وزیر بهداشت تقدیر به عمل آمد و در مراسمی دیگر با حضور معاون رئیس جمهور ،مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان سه مدیریت برتر وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی معرفی شد.

مدیر شاهد وایثارگر دانشگاه از فعالیت موثر دانشجویان در کانون علمی فرهنگی ایثار خبر داد و افزود: دانشجویان شاهد و ایثارگر بر اساس علاقمندی های مختلف ازقبیل قرآن و عترت،فرهنگی ، نشریات،تربیت بدنی ،و... در کانون علمی فرهنگی ایثار فعالیت میکنند.

در این مراسم جلیل معماریانی باموضوع مدیریت زمان و مهندسی تفکر،دکتر تقی پور با موضوع طرح استاد مشاور، امیرحسین اژدی(دانشجوی رشته پزشکی) با موضوع کمیته پژوهش های شاهد و سعید اسلام منش(دانشجوی رشته پزشکی) باموضوع دانشجوی همیار به ایراد سخنرانی پرداختند.