آرشيو اخبار بازديدمدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت از مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش وب دا ، دکتر سید محسن رحیمی مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد از مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه بازدید به عمل آورد .

دکتر سید محسن رحیمی مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت پس ازبازدید و گفتگوی نزدیک با یکایک پرسنل مدیریت و دانشجویان فعال کانون علمی فرهنگی ایثار گفت : تلاش های خالصانه مجموعه مدیریت شاهدو ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بسیار ارزنده و ارزشمند است و این مدیریت در بین ستادهای شاهدو ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور برتر است .

دکتر رحیمی در نشست صمیمی با نمایندگان دانشجویان شاهد وایثارگردانشگاه خاطر نشان کرد : قطعا فعالیت ها،همراهی ها و حضور فعال شما دانشجویان در مدیریت شاهدو ایثارگر باعث برتر شدن این مدیریت شده است .

مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص فعالیت های فرهنگی مدیریت شاهد و ایثارگر خاطر نشان کرد: مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد رتبه اول در فعالیت های فرهنگی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشوررابه خود اختصاص داده است.

زیارت حرم مطهر علی بن موسی الرضا (ع) ، دیدار با دکتر دارابی معاون آموزشی دانشگاه،دیدار خصوصی با دانشجویان شاهد و ایثارگر و بررسی و رسیدگی به درخواست های برخی از دانشجویان، از دیگر برنامه های دکتر رحیمی بود.