آرشيو اخبار قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد

همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر با هدف تشویق و تقدیراز برترین های قرآنی ،علمی، پژوهشی ، فرهنگی ، ورزشی و .... سیزدهم آذرماه سال جاری برگزار می شود.

لذا از کلیه عزیزان شاهد و ایثارگری که فقط درسال تحصیلی 93-92 ( مهر 92 لغایت شهریور93) در زمینه های مذکوردارای رتبه و مقام در سطح دانشگاهی، استانی، کشوری و ...بوده اند خواهشمند است مدارک و مستندات خود را حداکثر تا تاریخ 15/8/93 به این مدیریت واقع در ( ابتدای خیابان سناباد- جنب سناباد 7 مدیریت شاهد و ایثارگر ) تحویل فرمایند.

شایان ذکر است به مدارک ارسالی بعد از تاریخ یاد شده ترتیب اثر داده نمی شود.