آرشيو اخبار مشهد میزبان اساتید مشاور،مدیران و کارشناسان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی مشهد

همايش اساتيد مشاور، مديران و کارشناسان شاهد و ايثارگر دانشگاه ها و دانشکده هاي علوم پزشکي کشور به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

به گزارش وب دا، اين همايش از 28 الي 30 آبان با حضور 250 نفر از اساتيد مشاور، مديران و کارشناسان شاهد و ايثارگر دانشگاه ها و دانشکده هاي علوم پزشکي کشور به منظور توانمند سازي و ارائه روش هاي مهارتي ارتباط با دانشجويان شاهد و ايثارگر برگزار مي شود.

در مراسم افتتاحيه اين همايش دکتر ضيايي معاون آموزشي وزارت بهداشت، دکتر مهرابي بهار رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد، دکتر رحيمي مدير کل دانشجويان شاهد و ايثارگر حضور خواهند داشت.

همچنين در اين همايش دکتر بزرگي جانباز هفتاد درصد و سه تن از مديران شاهد و ايثارگر در حيطه هاي مختلف آموزشي و فرهنگي سخنراني خواهند داشت.

برگزاري کارگاه آموزشي توانمند سازي و مهارتهاي ارتباطي اساتيد، مديران و کارشناسان شاهد و ايثارگر با دانشجويان از ديگر بخش هاي اين گردهمايي سه روزه به شمار مي رود.