آرشيو اخبار دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور کمتر از 10درصد کل دانشجویان را شامل می شوند

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر دانشجویان شاهد و ایثارگر هشت تا 10 درصد از کل دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور را تشکیل می دهند.

به گزارش وب دا، دکتر سید محسن رحیمی در همایش توانمند سازی و روش مهارت های ارتباطی اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور افزود: در دو دهه گذشته سهمیه 40 درصدی که برای خانواده شاهد و ایثارگر در دانشگاهها اختصاص یافته، اعمال نشده و در عمل اکنون دانشجویان شاهد کمتر از 10 درصد کل دانشجویان را شامل می شوند.

وی خاطر نشان کرد: عده ای در جامعه به دلایل گوناگون فرافکنی هایی را ایجاد کرده اند که ایثارگران تمام صندلی ها را در دانشگاهها اشغال کرده اند، در حالی که این واقعیت ندارد.
وی ادامه داد: به دلیل نگرش های غلطی که وجود دارد،دانشجوی شاهد و ایثارگر مایل نیست به ستادهای شاهد و ایثارگر در دانشگاهها مراجعه کند.
رحیمی در ادامه گفت: ازسوی دیگر برخی از اساتید نیز نگرش های منفی دارند و به همین دلیل دانشجویان شاهد و ایثارگر مایل به معرفی خود نیستند.
وی در بخشی از سخنانش گفت: بررسی های انجام شده نشان می دهد که دانشجویان شاهد و ایثارگر از نظر تحصیلی وضعیت خوبی داشته و نمرات درخشانی دارند.
به گفته وی، آمار مشروطی در دانشجویان شاهد نیز تقریبا معادل سایر دانشجویان می باشد.
معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز طی سخنانی دراین همایش گفت: فرهنگ سازی و زنده نگه داشتن فضای شهادت، مسوولیت سنگینی است که مسوولان دانشگاهها بر عهده دارند.
حجت الاسلام  دکتر مهدی ابراهیمی افزود: این اقدام کار سخت و دشواری است و در این مسیر با آسیب های زیادی روبرو هستیم که باید شناسایی و مرتفع گردد.
وي با بيان اينکه ادبیاتی که برای معرفی فرهنگ شهادت و ایثار در جامعه و دانشگاهها به کار می رود بايد به گونه اي باشد که تاثير گذار باشد تصریح کرد: نسلی که سالها پس از جنگ بدنیا آمده با فضای آن دوران بیگانه است و برای انتقال ادبیات جنگ باید از سخن، هنر و ابزارهای خاص و نو استفاده شود.
وی در پایان گفت: استفاده از دانشجویان شاهد و ایثارگر برای انتقال ارزش های دفاع مقدس و ترویج فرهنگ شهادت و ایثار در دانشگاهها از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.
همایش توانمند سازی و روش مهارت های ارتباطی اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور طی روزهای 28 تا 30 آبان ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاري است.