آرشيو اخبار معاون آموزشی وزارت بهداشت: دانشجویان شاهد و ایثارگر از نظر تحصیلی در سطح بالایی قرار دارند

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هم اکنون بیشتر دانشجویان شاهد و ایثارگر که در دانشگاههای علوم پزشکی کشور تحصیل می کنند  در سطح بالایی قرار دارند و دارای نمرات درخشان هستند.

دکتر امیرحسین ضیایی روز چهارشنبه در همایش آموزشی توانمند سازی و روش مهارت های ارتباطی استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور در مشهد افزود: برخی از مسائلی که اکنون پیرامون وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر در کشور بزرگنمایی می شود، صحت ندارد.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا چندی پیش شاهد برگزاری برنامه تقدیر از نخبگان دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور بودیم.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای حمایت و یاری یادگاران شهدا و ایثارگران و ادای حق این بزرگواران از هیچ تلاشی فروگذار نیست.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخشی از سخنانش با تاکید بر رفع مسائل فرهنگی و روحی و روانی در دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: در این زمینه باید با هم فکری استادان مشاور اقدامات نوین را به کار بریم و با زبان امروز سخن بگوییم،چراکه روش های سنتی دیگر پاسخگو نیست.
دکتر ضیایی استفاده از تجربیات کشورهای دیگر در زمینه رسیدگی به یادگاران شهدا و ایثارگران را با اهمیت دانست و افزود: کشورهای توسعه یافته در این زمینه کارهای قوی تری انجام داده اند و بازماندگان جنگ در این کشورها از جایگاه بالایی برخوردارند.
به گفته وی، به طور مثال در آمریکا بیمارستان های پیشرفته برای امور درمانی بازماندگان جنگ با تجهیزات پیشرفته و امکانات کامل احداث شده است.
وی در پایان گفت: استادان مشاور و مسوولان مربوطه باید در جهت ارتقای خودباوری دانشجویان شاهد و ایثارگر با تکیه بر پیشینه این بزرگوران و خانواده های آنان تلاش کنند.
دبیر همایش توانمندسازی و روش مهارت های ارتباطی اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور به  واحد خبر وب دا گفت: این همایش با حضور حدود 250 نفر از استادان مشاور، مدیران، دبیران و کارشناسان آموزشی ستادهای شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور به مدت سه روز ادامه دارد.
سعید عباس نژاد افزود: هفت کارگاه آموزشی تخصصی در طول این همایش برپا می شود که روش مهارتهای ارتباطی و نحوه پیشگیری از افت تحصیلی و مشروطی، برنامه ریزی و مدیریت زمان و استانداردسازی شاخص های عملیاتی و ارزیابی عملکرد از جمله عناوین این کارگاههای آموزشی است.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون 15 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در مقاطع کاردانی، کارشناسی، دکتری حرفه ای و تحصیلات تکمیلی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور در حال تحصیل هستند.
همایش توانمند سازی و روش مهارت های ارتباطی اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور طی روزهای 28 تا 30 آبان ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.