آرشيو اخبار همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر 30 بهمن ماه برگزار میشود

همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر 30 بهمن ماه برگزار میشود

به اطلاع کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه می رساند همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه روز پنجشنبه 30 بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

گفتنی است همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر با هدف تشویق و تقدیراز برترین های قرآنی ،علمی، پژوهشی ،آموزشی،فرهنگی ، ورزشی و ...برگزار می شود.

لذا از کلیه عزیزان شاهد و ایثارگری که فقط درسال تحصیلی 93-92 ( مهر 92 لغایت شهریور93) در زمینه های مذکوردارای رتبه و مقام در سطح دانشگاهی، استانی، کشوری و ...بوده اند خواهشمند است مدارک و مستندات خود را حداکثر تا تاریخ 93/10/30 به این مدیریت واقع در ابتدای خیابان سناباد- جنب سناباد 7 مدیریت شاهد و ایثارگر (خانم شریفی) تحویل و یا جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره 38449102 تماس حاصل نمایند.(شایان ذکر است به مدارک ارسالی بعد از تاریخ یاد شده ترتیب اثر داده نمی شود)

در این مراسم علاوه بر برنامه های شاد و متنوع،مسولین محترم دانشگاه ، اساتید و سخنرانان کشوری حضور خواهند داشت و به تمامی دانشجویان شاهد و ایثارگر هدیه ویژه ریاست محترم دانشگاه اهدا خواهد شد.