آرشيو اخبار دیدار دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با امام جمعه مشهد

دیدار دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با امام جمعه مشهد

به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ایام مبارک دهه فجر دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، تهران و اصفهان با آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد مقدس دیدار کردند.

حضرت آیت الله  علم الهدی در این دیدار  ضمن خوش آمد گویی وخیر مقدم به دانشجویان ، ایام پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر را تبریک گفتند.

امام جمعه مشهد خاطر نشان کرد : نظام مدیریتی ما اهرم و سکویی  است برای توسعه و پرش انقلاب ما و هدف از انقلاب جمهوری اسلامی ایران اشغال پست های مدیریتی کشور نبوده و نیست و نظام باید به  افق آرمانی انقلاب نگاه کند و نظام رو منطبق با این افق آرمانی اداره کند.

آیت الله علم الهدی افزود: مشکل ما زمانی است که مسولین افق آرمانی انقلاب رو نبیینند و  مشکلات اقتصادی روز رو مورد توجه قرار بدهند.

وی خطاب به دانشجویان فعال در تشکل های دانشگاه ها و به ویژه جامعه اسلامی دانشجویان خاطر نشان کرد: شما دانشجویان متدین و متعهد باید بتوانید در دانشگاه ها بستر را برای جذب حداکثری دانشجویان فراهم کنید وبا آغوش باز به استقبال دانشجویان بروید و  در صورت وجود افراد منحرف نسبت به دفع آن اقدام کنید.

در این دیدار جمعی از دانشجویان شاهد و ایثارگردانشگاه علوم پزشکی مشهد(کانون علمی فرهنگی ایثار) و دانشجویان تشکل اسلامی دانشگاه های تهران و اصفهان بصورت مهمان حضور داشتند.

گفتنی است این دیدار به همت مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.