آرشيو اخبار از اکران دستاوردهای علمی کشور تا فیلم شیار 143

از اکران دستاوردهای علمی کشور تا فیلم شیار 143

ایام ا... دهه فجر فرصت مغتنمی برای آشنایی هر چه بیشتر نسل جوان و دانشجو با اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی است.

به گزارش وب دا،  بر همین اساس مدیریت شاهدو ايثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد دستاوردهای علمی کشور را در دو روز متوالی برای جمعی از دانشجویان دانشگاه در محل مسجد حضرت زهرا (س) کوی پردیس به اکران درآورد.

همچنین در حاشیه این برنامه فیلم های "رو در رو با شیطان 2 " و " 7 دقیقه تا تل آویو "و "پیام راشل کوری"نیز نمایش داده شد.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در همین راستا و به منظور گرامیداشت ایام بزرگ و تاریخ ساز انقلاب اسلامی که یادآور از جان گذشتگی ، استکبار ستیزی و آرمان خواهی  ملت غیور ایران است و همچنین به منظور تکريم شهدای انقلاب اسلامی،دفاع مقدس و خانواده های گرانقدرشان، فیلم سینمایی شیار 143 به کارگردانی نرگس آبیار، که گوشه ای از رشادت های رزمندگان و صبر و پایداری و ایستادگی ملت ایران به ویژه مادران شهدا را به تصویر می کشد، برای بیشتر از 100 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن سینما پیروزی به نمایش در آمد.