آرشيو اخبار ویژه برنامه های همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر

ویژه برنامه های همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر

همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر باهدف تجدید پیمان با آرمان های امام خمینی(ره) ، شهدا و ایثارگران و تجلیل  نخبگان و ممتازین شاهدو ایثارگر 30 بهمن در هتل ثامن طرقبه برگزار می گردد.

ثبت نام اردوی زیارتی فرهنگی قم،جمکران وگهرباران ، هدیه ویژه ریاست دانشگاه ، ثبت نام کانون ایثار و سخنرانی حجت الاسلام حلواییان از برنامه های ویژه این همایش به شمار می رود.

قرار است در این همایش از 22 دانشجوی ممتاز و برتر علمی پژوهشی کشوری، 100 دانشجو معدل الف،تالیف کتاب و ارتقائ معدل بالای سه نمره و 160 دانشجوی ارتقائ معدل 1 تا 3 نمره تقدیر شود.

چهاردستگاه اتوبوس از محل کوی پردیس دانشگاه خوابگاه خواهران و برادران و دو دستگاه اتوبوس از دانشکده پرستاری و مامایی راس ساعت 16:45 به سمت سالن همایش و مسیر برگشت  سرویس دهی خواهند کرد.

گفتنی است همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر 30بهمن ساعت 17:30در محل هتل ثامن طرقبه ، سالن همایش های ایثار با حضور ریاست محترم دانشگاه،معاونین ، مدیران و مسئولین دانشکده ها و نیز ریاست محترم  و مسئولین سازمان بنیاد شهید و همچنین مسئولین استانداری،شهرداری و سپاه  برگزار خواهد شد.