آرشيو اخبار ثبت نام اردوی زیارتی سیاحتی و فرهنگی قم ،جمکران، گهرباران

ثبت نام اردوی زیارتی سیاحتی و فرهنگی قم ،جمکران، گهرباران

اردوی زیارتی قم ، جمکران و گهرباران ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر(متاهلین و مجردین) بصورت گروه های مجزا  از 14 الی 18 اسفند ماه با وسیله نقلیه قطار و اتوبوس برگزار خواهد شد.

سرانه اردو پنجاه هزارتومان می باشد و ثبت نام بصورت حضوری در محل برگزاری همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر  انجام می شود .

گفتنی است همایش سالیانه دانشجویان شاهد و ایثارگر پنجشنبه  30بهمن ساعت 17:30 در محل هتل ثامن طرقبه ، سالن همایش های ایثار با حضور مسئولین سازمان بنیاد شهید و دانشگاه برگزار خواهد شد.