آرشيو اخبار اردوی زیارتی فرهنگی قم،جمکران وگهرباران ساری برگزار شد

اردوی زیارتی فرهنگی قم،جمکران وگهرباران ساری برگزار شد

با حضور 60 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر اردوی زیارتی فرهنگی به مقصد قم،جمکران و گهرباران ساری برگزارشد.

در این اردوی چهار روزه که از چهاردهم لغایت هجدهم اسفندماه باحضور60نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگررگزارشد، زیارت حرم حضرت معصومه(س)،بازدید از کوه حضرت خضر، زیارت مسجد جمکران و متبرک کردن پرچم یا مهدی ادرکنی(عج) که منقوش به دلنوشته دانشجویان بود از جمله برنامه های فرهنگی این اردو به شمار می رود.

گفتنی است دانشجویان پس از زیارت شهر مقدس قم و جمکران دانشجویان به مجموعه فرهنگی گهرباران دانشگاه عزیمت نمودند.

قابل ذکر است وسیله رفت و برگشت اردو با قطار انجام شد.