آرشيو اخبار پیام مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پی شهادت جانباز 70 درصددوران دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر بی بی سهیلا شجاعی مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاع علوم پزشکی مشهد در پیامی شهادت حسنعلی رستمی  جانباز 70 درصددوران دفاع مقدس را تسلیت گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

از مومنان مرداني هستند که به پيماني که با خدا بسته بودند وفا کردند
بعضي بر سر پيمان خويش جان باختند و بعضي چشم به راهند و هيچ پيمان خود دگرگون نکرده‏اند.

(سوره احزاب ؛ آیه ۲۳)

شهادت هنر مردان خداست و چه زیبا فرموده اند که راه ایثار و شهادت زیباترین طریق برای رسیدن به پروردگار یکتاست.

شهید حسنعلی رستمی از مردان آسمانی و هم تبار صالحان  پس از سال ها تحمل جراحات و رنج ناشی از جانبازی در راه اسلام به سوی معبود شتافت.

امید است با وصال روح  پرتمنای این مرد بزرگ به همرزمان شهیدش ،راه و مرام شهادت طلبی این شهید عزیز ادامه یابد.

در پایان شهادت این جانباز عزیز را به پیشگاه مقدس ولی عصر(عج) ، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) ،خانواده ایشان و جامعه دانشگاهیان تهنیت و تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال هم نشینی با شهدای کربلا را برای ایشان خواستارم.

شهید حسنعلی رستمی از کارکنان اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سبزوار، 31شهریور سال 1364 در منطقه عملیاتی پنجوین عراق از ناحیه دوپا به درجه رفیع جانبازی با 70 درصد نایل شد وپس از سالها تحمل درد و رنج ناشی از جراحت های دوران جانبازی ، سه شنبه 19 اسفند 93 به همرزمان شهیدش پیوست.

قابل ذکر است فرزند این شهید والا مقام سرکارخانم رستمی دانشجوی رشته ی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد.

دکتر بی بی سهیلا شجاعی

مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه