آرشيو اخبار به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) برگزارشد/دیدار با مادران شهید خانه سالمندان

به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) برگزارشد/دیدار با مادران شهید خانه سالمندان

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر، دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز جمعه 12 فروردین سال جاری به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زهرا(س) با مادران شهید در خانه سالمندان دیدار کردند.

این دیدار باهدف تکریم و احترام به سالمندان،انجام صله رحم و ایجاد روحیه و نشاط در دانشجویان برگزار شد که با حضور پرشور بیش از60 دانشجو همراه بود.

گفتنی است دیدار با خانواده معزز شهدا و ایثارگران دانشگاه بصورت مستمر توسط مدیریت شاهد و ایثارگر با همراهی مسئولین و دانشجویان برگزار می گردد.