آرشيو اخبار یادواره شهید حسنعلی رستمی برگزارشد

یادواره شهید حسنعلی رستمی برگزارشد

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگردانشگاه علوم پزشکی مشهد ، در چهلمین روز از عروج شهید حسنعلی رستمی یادواره ای به همین منظور با حضور مسئولین دانشگاه و بنیادشهید و امورایثارگران برگزار شد.

قرائت پیام تسلیت  ریاست محترم دانشگاه، سخنرانی حجت الاسلام اسدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،مداحی و تجلیل از خانواده شهید رستمی از برنامه های این یادواره بود.

گفتني است: جانباز شهيد حاج حسنعلی رستمی جانباز ۷۰ درصد قطع عضو پس از سال‌ها تحمل رنج جانبازی 18 اسفند سال گذشته، به درجه رفیع شهادت نائل شد و به یاران باوفای خود در هشت سال دفاع مقدس پیوست.
این جانباز صبور که از ناحیه دو پا قطع عضو بود پدر بزرگوار سرکار خانم رستمي از دانشجويان دانشکده دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد بودند ، که در اثر بیماری‌های ناشی از جانبازی به فيض رفيع شهادت نائل آمد.