آرشيو اخبار دیدار با مادران دانشجوی شهید عابدی و شهید بحرانی

دیدار با مادران دانشجوی شهید عابدی و شهید بحرانی

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر ، دانشجویان به همراه مسئولین به مناسبت روز مادر و ولادت حضرت زهرا(س) با مادران دانشجوی شهید عابدی و شهید بحرانی دیدار کردند.

دکتر بی بی سهیلا شجاعی مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه درخصوص اهداف این دیدار گفت : این دیدار ها که با حضور پرشور دانشجویان همراه است با هدف بزرگداشت  مقام شهید و شهادت، گسترش فرهنگ ایثار و شهادت و پیروی از سیره ی شهدا برگزار می شود.

وی افزود : این دیدار از دوخانواده شهدای دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( شهید عابدی استاد و شهید بحرانی ) بعمل آمد.