آرشيو اخبار برگزاری کارگاه تخصصی نحوه تدوین مقالات ISI بصورت ویدئو کنفرانس

برگزاری کارگاه تخصصی نحوه تدوین مقالات ISI بصورت ویدئو کنفرانس

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر ، اداره آموزش عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی کارگاه تخصصی نحوه تدوین مقالات ISI بصورت ویدئو کنفرانس برگرار می نماید.

نحوه برگزاری آن به شرح ذیل میباشد:

1- این دوره برای سه گروه از رشته های پزشکی و علوم پایه،فنی و مهندسی ، علوم انسانی برگزار میگردد.

2- اولویت اول با دانشجویان دکترا ، ارشد و سپس کارشناسی می باشد.

3- هزینه یک دوره تدوین مقالات ISI در حال حاضر دومیلیون ریال می باشد که مبلغ مشارکت برای دانشجویان دکترا150هزار ریال، ارشد 200 هزار ریال و کارشناسی 250 هزار ریال می باشد.

4-در پایان به شرکت کنندگاه گواهینامه پایان دوره اعطا خواهد شد.

5- دانشجویان حداکثر تا 28 اردیبهشت جهت ثبت نام به مدیریت شاهد و ایثارگر مراجعه نمایند و یا با شماره 38449102 داخلی 3 (آقای عباس نژاد ) تماس حاصل فرمایند.

6- زمان پیشنهادی برگزاری دوره 9 خرداد می باشد.