آرشيو اخبار دیدار با خانواده جانباز معزز 60 درصد آقای سیروسی

دیدار با خانواده جانباز معزز 60 درصد آقای سیروسی

به  گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه ، همزمان با اعیاد بزرگ شعبانیه و در ادامه بازدید های مستمر از خانواده های انشجویان شاهد و ایثارگر مراسم دیدار با خانواده جانباز معزز60 درصد جناب آقای سیروسی (پدر دانشجوی رشته داروسازی آقای رضا سیروسی) برگزارشد.

گفتنی است این دیدار باهدف تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران  و آشنایی بیشتر با خانواده دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار گرفت.

دکتر بی بی سهیلا شجاعی(مدیرشاهد و ایثارگر)،خانم دکتر فضلی بزاز (مسئول آموزش دانشکده داروسازی ) خانم دکتر رضوی (استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر) به همراه سایر همکاران مدیریت شاهد و ایثارگر و دانشجویان  در این دیدار حضور داشتند.