آرشيو اخبار دیدار با تنها یادگار فرزند شهید رباط جزی

دیدار با تنها یادگار فرزند شهید رباط جزی

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه ،  همزمان با سالگرد درگذشت دانشجوی گرامی رشته  مامایی  مرحومه سکینه رباط جزی(فرزند شهید والا مقام رباط جزی)  با حضور مسئولین دانشگاه،اساتید هیئت علمی  از تنها فرزند این مرحومه  دیداربه عمل آمد.

گفتنی است مرحومه سکینه رباط جزی فرزند معزز شهید و دانشجوی رشته مامایی بود که در اثر عوارض پس از زایمان به  پدر شهیدش پیوست.

در این دیدار دکتر بی بی سهیلا شجاعی(مدیر شاهد و ایثارگر)، دکتر مظلوم و آقای ظریف نژادو سرکارخانم نواییان (اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری) وسایر همکاران مدیریت شاهد و ایثارگر و دانشجویان حضور داشتند.

مرحومه سکینه رباط جزی از دانشجویان شاهد و ایثارگر نمونه و معدل الف  بود که در خردادماه سال93 پس از زایمان  دعوت حق را لبیک گفت. فرزند مرحومه به نام مژده هم اکنون یکسال دارد و از خنده های شیرینش همه یادآور خاطرات مادرش می شوند.

هدیه دانشجوی ممتاز بودن،هدیه تولد فرزندش و لوح یادبودی به خانواده ی مرحومه رباط جزی اعطاشد.