آرشيو اخبار معرفی دانشجویان شاهد وایثارگر برتر علمی و پژوهشی به وزارت بهداشت

معرفی دانشجویان شاهد وایثارگر برتر علمی و پژوهشی به وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه، دانشجویان شاهد وایثارگر شاغل به تحصیل که در زمینه علمی و پژوهشی برتر می باشند به اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی معرفی می شوند.

دکتر بی بی سهیلا شجاعی مدیر شاهد وایثارگر دانشگاه افزود : در گردهمایی مدیران/دبیران ستادهای شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی مقرر گردید درخصوص برنامه ریزی لازم جهت حمایت های مادی و معنوی دانشجویان شاهد وایثارگر برتر عملی -پژوهشی شاغل به تحصیل ، اطلاعات کامل دانشجویان واجد الشرایط به اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت متبوع ارسال گردد.

دکتر شجاعی درخصوص مهلت ارسال مدارک خاطر نشان کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر در زمینه علمی و پژوهشی مدارک و مستندات خود را تا تاریخ 15 تیر ماه سال جاری به این مدیریت (خیابان سناباد-نبش سناباد7) تحویل نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1- خلاصه مقالات  چاپ شده، پوستر چاپ شده و یا ابداعات و اختراعات

2- یک جلد یا خلاصه ایی از کتاب چاپ شده

3- موارد تحقیقاتی(تعداد مقالات،تعدادکتاب،تعداد تالیف)

4-معدل کل دوره تحصیلی 17 تا 20

5- یک قطعه عکس 3*4 رنگی

ضمنا مشخصات کامل (نام و نام خانوادگی،رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی، نسبت ایثارگری ،شماره تماس و ایمیل ) خود را ضمیمه مدارک پیوست نمایید.

دانشجویان جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره 38449102 داخلی 3 تماس حاصل نمایند.