آرشيو اخبار پیام مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پی شهادت جانباز معزز 70 درصددوران دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، پیام دکتر بی بی سهیلا شجاعی در پی شهادت محمد ذاکری نسب  جانباز شیمیایی 70 درصددوران دفاع مقدس به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا
از مومنان مرداني هستند که به پيماني که با خدا بسته بودند وفا کردند
بعضي بر سر پيمان خويش جان باختند و بعضي چشم به راهند و هيچ پيمان خود دگرگون نکرده‏اند.

(سوره احزاب ؛ آیه ۲۳)

شهادت هنر مردان خداست و چه زیبا فرموده اند که راه ایثار و شهادت زیباترین طریق برای رسیدن به پروردگار یکتاست.

شهید محمد ذاکری نسب از مردان آسمانی و هم تبار صالحان  پس از سال ها تحمل جراحات و رنج ناشی از جانبازی در راه اسلام به سوی معبود شتافت.

امید است با وصال روح  پرتمنای این مرد بزرگ به همرزمان شهیدش ،راه و مرام شهادت طلبی این شهید عزیز ادامه یابد.

در پایان شهادت این جانباز عزیز را به پیشگاه مقدس ولی عصر(عج) ، محضر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) ،خانواده ایشان و جامعه دانشگاهیان تهنیت و تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال هم نشینی با شهدای کربلا را برای ایشان خواستارم.

شهید محمد ذاکری نسب در سال ۱۳۴۴ در سبزوار متولد و در سال ۶۴ در جزيره مجنون هدف حمله شيميايي رژيم بعث عراق قرار گرفته بود وپس از سالها تحمل درد و رنج ناشی از جانبازی ، سه شنبه 18 خرداد  94 به همرزمان شهیدش پیوست.

قابل ذکر است فرزند این شهید والا مقام سرکارخانم فائزه ذاکری نسب دانشجوی رشته ی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد.

دکتر بی بی سهیلا شجاعی

مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه