آرشيو اخبار شانزدهمین کنگره سالانه ملی و ششمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور، شهریور ۹۴

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر، شانزدهمين كنگره سالانه ملي و ششمين كنگره بين المللي پژوهشي دانشجويان علوم پزشكي كشور مورخ 17 الي 20 شهريور ماه  1394 در دانشگاه علوم پزشكي زنجان برگزار می گردد.

كميته تحقيقات شاهد دانشگاه علوم پزشكي مشهد در نظر دارد حمايت هاي زير را در جهت تسهيل شركت دانشجويان شاهد ارائه دهنده مقاله (پوستر-سخنراني) انجام دهد:

1-پرداخت کمک هزينه هاي ثبت نام شركت در گنگره براي دانشجويان ارائه دهنده مقاله(پوستر –سخنراني).

2-پرداخت کمک هزينه هاي رفت و آمد به شهر زنجان صرفا براي  دانشجويان ارائه دهنده مقاله (پوستر –سخنراني)

3-هماهنگي هاي لازم جهت اسكان در شهر زنجان صرفا براي دانشجويان ارائه دهنده مقاله(پوستر – سخنراني).

قابل ذکر است دانشجويان شاهد و ایثارگر متقاضي ارائه ي مقاله (پوستر-سخنراني) ، براي ثبت نام و ارسال مقالات خود ، به سايت دانشگاه علوم پزشكي زنجان به نشاني  www.zums.ac.ir/sicobair6 مراجعه نمايند.

گفتنی است: بعد از ارسال مقاله و قطعي شدن ثبت نام خود براي هماهنگي هاي بيشتر با آقاي مهران انجم روز (دبير كميته تحقيقات شاهد دانشگاه علوم پزشكي مشهد )به شماره09133492820 تماس بگيرند.