آرشيو اخبار انتصاب مدير ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد

انتصاب مدير ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حکمي مدير ستاد شاهد و ايثارگر اين دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين حکم دکتر عليرضا ابراهيمي را نظر به تعهد، تخصص و انتساب به خانواده معظم شهدا، به عنوان مدير ستاد شاهد و ايثارگر اين دانشگاه علوم پزشکي مشهد منصوب نموده است.

دکتر مهرابي بهار در اين حکم آورده است: ارتقاء سطح آموزش و پژوهش، تقويت بنيه علمي، رشد فرهنگي، حفظ نشاط و شادابي، حفظ ارزشهاي اسلامي و انقلابي، گسترش فرهنگ ايثار و شهادت از مهمترين اموري است که اميد مي رود که در جهت خدمت به يادگاران دوران دفاع مقدس و ايثارگران عزيز و وابستگان آنان موفق باشيد