آرشيو اخبار مراسم تجلیل و معارفه مدیریت شاهدوایثارگر دانشگاه برگزار شد

مراسم تجلیل و معارفه مدیریت شاهدوایثارگر دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر ، مراسم تجلیل و تقدیر از دکتر بی بی سهیلا شجاعی،مدیر سابق شاهد و ایثارگر دانشگاه و معارفه دکتر علیرضا ابراهیمی با حضور مسئولین بنیاد شهید و دانشگاه،اساتید و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در هتل ثامن طرقبه برگزار شد.

در این مراسم دکتر ابراهیمی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه از تلاش های خالصانه و دلسوزانه دکتر بی بی سهیلا شجاعی مدیر سابق شاهد و ایثارگر دانشگاه در دوران چهارسال خدمت صادقانه تشکر و قدردانی کردو برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت نمود.

دکتر ابراهیمی ضمن تبریک به مدیر شاهد وایثارگردانشگاه و آرزوی موفقیت برای ایشان خاطر نشان کرد : دکتر علیرضا ابراهیمی متخصص روانپزشکی هستند که افتخار انتساب به خانواده معظم شهدا را دارند و انشالله  به اهداف ریاست دانشگاه ،خانواده های محترم و دانشجویان شاهد و ایثارگر ،همانطور که در متن حکم آمده است دست پیدا کنند و در جهت ترویج فرهنگ ایثارو شهادت در دانشگاه اقدامات موثری داشته باشند.

این مراسم با حضور دکتر بحرینی،معاون توسعه  مدیریت و منابع دانشگاه ، دکتر بدیعی مشاور و مدیر دفتر ریاست دانشگاه،  دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ، دکتر شاکری مدیر فرهنگی دانشگاه، اقای صالح مقدم مدیر دانشجویی دانشگاه ،رئیس بنیادشهید و امورایثارگران و اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

برگزاری نماز جماعت،ضیافت افطاری،سخنرانی دکتر شجاعی ،سخنرانی دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی و مراسم تجلیل و معارفه مدیر امور شاهد و ایثارگر از برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است هفتم تیرماه رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حکمي مدير ستاد شاهد و ايثارگر اين دانشگاه را منصوب کرد.

دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين حکم دکتر عليرضا ابراهيمي را نظر به تعهد، تخصص و انتساب به خانواده معظم شهدا، به عنوان مدير ستاد شاهد و ايثارگر اين دانشگاه منصوب کرد.

دکتر مصطفی مهرابي بهار در اين حکم آورده است: ارتقاء سطح آموزش و پژوهش، تقويت بنيه علمي، رشد فرهنگي، حفظ نشاط و شادابي، حفظ ارزش‌هاي اسلامي و انقلابي، گسترش فرهنگ ايثار و شهادت از مهمترين اموري است که اميد مي‌رود در جهت خدمت به يادگاران دوران دفاع مقدس و ايثارگران عزيز و وابستگان آنان موفق باشيد.