آرشيو اخبار پیام تسلیت مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت شهادت جانباز دکترمهدی نودهی

به گزارش روابط عمومي مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در متن پیام آمده است:

خانواده محترم جانباز سرافراز مهدی نودهی

سلام علیکم؛

جانباز مبارز  دکتر مهدی نودهی(متخصص رادیولوژی) مردی دیگر از تبار صالحان پس از تحمل سال ها تحمل جراحات و رنج ناشي از جانبازي به آسمان پر کشید و همگان را متأثر نمود.

مقام ایثارگری و مرام انقلابی شهيد نودهی جانباز 70 درصدی قطع نخاعی را ارج نهاده و یاد و خاطره‌ اين بزرگوار را گرامي می‌داریم.

امید است، با اتصال کالبد رنجور و روح پر تمنای اين بزرگ مرد درایام شهادت حضرت امیرالمومنین (ع) و شب های پرفضیلت قدر ،به همرزمان شهیدش، مشمول رحمت لایزال ربوبی گردد و راه و مرام او استمرار يابد.

ضمن عرض تسلیت به خاندان معزز نودهی به ویژه دانشجویان و یادگاران محترم این شهید والامقام، الهام و داوود نودهی (دانشجویان رشته دندانپزشکی) ، از خداوند منان برای آن سفر کرده حشر با پیامبر(ص) وآل او و برای خانواده محترم و کلیه بازماندگان صبر و اجر مسئلت داریم.

مدیریریت،کارکنان و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد