آرشيو اخبار اردوی زیارتی سیاحتی قم همدان و کرمانشاه برگزار می شود

اردوی زیارتی سیاحتی قم همدان و کرمانشاه برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد وایثارگر ، اردوی زیارتی سیاحتی قم ، همدان وکرمانشاه (به همراه بازدید از مناطق دفاع مقدس ) شهریور سال جاری در دو گروه خواهران و برادران ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار میگردد.

دانشجویان متقاضی در ارو جهت برنامه ریزی منسجم تر و هرچه بهتر برگزار شدن این اردو  نسبت به ثبت نام قطعی تا تاریخ سه شنبه 20 مرداد ماه اقدام نمایند.

اطلاعات عمومی اردو :

برادران 31 مرداد ماه الی 6 شهریورماه

خواهران 4  الی 10 شهریور ماه

مسیر رفت و برگشت : مشهد-قم-همدان-کرمانشاه-پاوه و بالعکس

مسیر رفت :مشهدبه قم با قطار

مسیر برگشت: قم به مشهد باقطار

هزینه ثبت نام : 50 هزار تومان

نحوه ثبت نام : نام و نام خانوادگی، کد ملی ، تاریخ دقیق تولد ، رشته تحصیلی ،شماره تماس و نسبت ایثارگری خود را به شماره 09306328258 پیامک و یا اطلاعات فوق را به شماره های 38449102 و  38449103 (داخلی 1 خانم شریفی) اعلام نمایید.

درصورت تکمیل ظرفیت اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام قطعی انجام داده اند.