آرشيو اخبار مراسم تجلیل از آزادگان بیمارستان ابن سینا برگزار شد

مراسم تجلیل از آزادگان بیمارستان ابن سینا برگزار شد

به گزارش روابط عمومي مديريت امور شاهد و ايثارگر، مراسم تجليل از آزادگان سرافراز شاغل در بيمارستان ابن سينا با حضور دکتر بحريني معاون محترم توسعه دانشگاه، دکتر ابراهيمي مدير امور شاهد و ايثارگر، خانم دکتر محرري رئيس بيمارستان ابن سينا و دکتر ميري مدير بيمارستان ابن سينا برگزار شد.

دکتر عليرضا ابراهيمي مدير امور شاهد و ايثارگر ضمن گرامي داشت 26 مرداد، سالروز بازگشت پر افتخار آزادگان به ميهن اسلامي گفت : همه ي ما در هر جا و مکاني و در هر موقعیتی که  هستيم مديون صبر و مقاومت شما آزادگان عزيز هستيم.

مدير امور شاهد و ايثارگر خاطر نشان کرد : اين مقاومت و ايستادگي و صبر شما با هيچ چيزي جبران نمي شود و اگر مراسمي برگزار مي شود صرفا به خاطر اين است که گاها به خودمان يادآوري کنيم که در جمع شما آزادگان عزيز در آرامش و امنيت خدمت مي کنيم.

گفتني است پس از اهدا لوح تقدير رياست محترم دانشگاه و مدير شاهد و ايثارگر، يک شاخه گل و کارت هديه توسط مسئولين دانشگاه به آزادگان ، جلسه اي صميمي اين عزيزان با حضور دکتر بحريني، دکتر محرري، دکتر ابراهيمي و دکتر ميري برگزار گرديد.

شايان ذکر است با توجه به پیشنهاد دکتر ابراهیمی مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه ،  طي نامه اي از سوي دکتر بحريني معاون محترم توسعه دانشگاه به کليه واحدهاي دانشگاه مقرر گرديد به کليه آزادگان شاغل در واحدهاي دانشگاه علوم پزشکي مشهد کارت هدیه به همراه يک شاخه گل و لوح تقدير رياست دانشگاه ازسوی مدیر واحد مربوطه تقديم شود.