آرشيو اخبار دیدار مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه با جانبازان نخاعی مرکز توانبخشی امام خمینی (ره)

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد وایثارگر ، همزمان با هفته دفاع مقدس دکتر علیرضا ابراهیمی مدیر شاهد و ایثارگردانشگاه به همراه جمعی از مسئولان بنیاد شهید استان خراسان و مدیران شاهد و ایثارگر دانشگاه های مشهد با جانبازان نخاعی  مرکز توانبخشی امام خمینی (ره) دیدار کردند.

گفتنی است این مراسم  به میزبانی بنیاد شهید وامور ایثارگران استان خراسان رضوی برگزار شد و تجدید پیمان با آرمان های امام راحل ، گرامیداشت هفته دفاع مقدس و دیدار و دلجویی از جانبازان از اهداف این دیدار بود.