آرشيو اخبار همایش دانشجویان جدیدالورود شاهد وایثارگربرگزار شد+گزارش تصویری

همایش دانشجویان جدیدالورود شاهد وایثارگربرگزار شد+گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد وایثارگر، همایش توجیهی دانشجویان شاهد وایثارگر باحضور حجت الاسلام دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکترعلیرضا ابراهیمی مدیر امور شاهدوایثارگر دانشگاه،آقای حسینی معاون فرهنگی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی ، حجت الاسلام باقری رئیس بنیادشهید وامور ایثارگران منطقه یک مشهد و سایر مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید در تالار ابن سینا برگزار شد.

خیر مقدم دکتر ابراهیمی مدیر امور شاهدوایثارگر، سخنرانیدکتر ابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ،سخنرانی دکتر وثوق روانپزشک و مدرس دانشگاه، تقدیر از دانشجویان رتبه های برتر کنکور سراسری و تقدیر از مدیر سابق شاهدوایثارگر و ضیافت شام از برنامه های این همایش بود.