آرشيو اخبار نشست صمیمی مدیر امور شاهدوایثارگر دانشگاه با معاون بنیادشهید وامورایثارگران استان

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهدوایثارگر دانشگاه، دکتر علیرضا ابراهیمی مدیر امور شاهد وایثارگر دانشگاه با آقای حسینی معاون فرهنگی و اجتماعی بنیادشهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی دیدار و گفتگو کرد.

حسینی معاون فرهنگی و اجتماعی بنیادشهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) درخصوص فعالیت های مدیریت شاهد وایثارگر گفت :از خدمات ارائه شده به عزیزان شاهد وایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکر و قدردانی مینمایم وانشالله شاهد اقدامات جدید در حیطه های مختلف علمی و فرهنگی باشیم.

وی اظهار داشت : رسیدگی به امور آموزشی و علمی دانشجویان شاهد وایثارگر ، اجرای طرح تقویت بنیه علمی ، طرح استاد مشاور و فوق برنامه های فرهنگی ،تفریحی با هدف ترویج فرهنگ ایثار وشهادت انتظار بنیاد شهید و امور ایثارگران از ستاد های شاهد وایثارگر دانشگاه ها است که الحمدالله در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به خوبی دنبال می شود.

دکتر علیرضا ابراهیمی مدیر شاهد وایثارگر دانشگاه ضمن تشکر از همراهی بنیاد شهید در برنامه های این مدیریت خاطر نشان کرد : با پیگیری های به عمل آمده و مساعدت ریاست و معاونت های توسعه و دانشجویی فرهنگی  با جذب 2 نیرو ، کمبودشدید  نیرو در این مدیریت بر طرف شد .

دکتر ابراهیمی از راه اندازی واحد مشاوره در مدیریت شاهد وایثارگر خبر داد و افزود: با بکار گیری کارشناس ارشد روانشناسی و با وجود ظرفیت های موجود واحد مشاوره راه اندازی شد که  علاوه بر رسیدگی و ارائه مشاوره های تخصصی به دانشجویان شاهد وایثارگر و خانواده های آنان شروع سلسله مباحث مهارت های زندگی بصورت مجازی درسایت مدیریت قرار می گیرد که نتایج خوبی حاصل خواهد شد.

وی درخصوص طرح تقویت بنیه علمی و فراگیری کلاس های زبان های خارجه دانشجویان شاهد وایثارگر خاطرنشان کرد : پس از عقد قرار داد با موسسات معتبر زبان خارجه (جهاد دانشگاهی مشهد و پاسارگاد) دانشجویان با اخذ معرفی نامه از مدیریت بصورت کلی از 65 درصد تخفیف کلاس زبان برخوردار می شوند و برای سایر درس های تخصصی با هماهنگی آموزش دانشکده ها و درخواست دانشجویان بدون محدودیت برگزار می گردد.

مدیرامور شاهد وایثارگر دانشگاه اظهار داشت : طرح دانشجوی همیار و استاد مشاور هم با برنامه ریزی های صورت گرفته با شاخص های اختصاصی در دست پیگیری و  اجرا می باشد که نتیجه آن در پایان ترم مشخص خواهد شد.

گفتنی است این جلسه باحضور دکتر علیرضا ابراهیمی مدیر امور شاهد وایثارگر، آقای حسینی معاون فرهنگی و اجتماعی بنیادشهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی، آقای دلشاد مسئول آموزش عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و آقای عباس نژاد مسول روابط عمومی مدیریت شاهد وایثارگر برگزار شد.