آرشيو اخبار ديدار معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه با خانواده ي دو دانشجوي شاهد و ايثارگر

ديدار معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه با خانواده ي دو دانشجوي شاهد و ايثارگر

به گزارش روابط عمومي مديريت شاهد و ايثارگر، معاون دانشجويي فرهنگي، مدير شاهد و ايثارگر و جمعي از کارکنان مديريت شاهد و ايثارگر دانشگاه با خانواده جانباز و آزاده سرافراز آقای اسلام منش ديدار کردند.

دکتر ابراهيمي معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه بر نقش مؤثر و سازنده دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه در زمينه هاي علمي، فرهنگي و پژوهشي تأکيد کرد و گفت: مجموعه دانشگاه تلاش و همت خود را در جهت ارتقاء سطح علمي و فرهنگي دانشجويان شاهد و ايثارگر بکارگرفته است و تا کنون اقدامات مناسبي با حمايت مديريت شاهد و ايثارگر انجام شده است.

در این دیدار دکتر علیرضا ابراهيمي مدير شاهد و ايثارگر دانشگاه  نیز ضمن تقدير از مجاهدت ها و زحمات ايثارگران دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد : مجموعه مديريت شاهد و ايثارگر دانشگاه تمام تلاش خود را در جهت ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و کمک به ارتقاء سطح علمي و فرهنگي دانشجويان به کار گرفته است .

گفتني است، سعيد اسلام منش دانشجوي رشته پزشکي و سجاد اسلام منش دانشجوي رشته داروسازي دانشگاه علوم پزشکي مشهد مي باشند.