آرشيو اخبار ديدار رئيس دانشگاه با خانواده ي سه تن از کارمندان معزز شاهد و ايثارگر

ديدار رئيس دانشگاه با خانواده ي سه تن از کارمندان معزز شاهد و ايثارگر

به گزارش روابط عمومي مديريت شاهد و ايثارگر، همزمان با گراميداشت هفته بسيج، با حضور دکتر مهرابي بهار(رئيس دانشگاه)، حجت الاسلام دکتر ابراهيمي(معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه)، دکتر بديعي(مشاور و مدير دفتر رياست دانشگاه)، دکتر عليرضا ابراهيمي(مدير امور شاهد و ايثارگر) از سه خانواده کارمند شاهد و ايثارگر تجليل و قدرداني شد.

دکتر ابراهيمي، معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه ضمن گراميداشت هفته بسيج گفت: ايثارگران و خانواده هاي آنان جزو افتخارات اين مرز و بوم هستند که همه ما بايد قدردان رشادت ها و جانفشاني اين عزيزان باشيم و از طرفي دانشگاه به خود مي بالد که داراي کارمنداني است که علاوه بر ايثارگري در دوران دفاع مقدس در سنگر دانشگاه هم خدمت مي نمايند.

در اين ديدار که در روز نهم آذرماه انجام شد ، از خانواده ي معزز شهيد عبدالله سبحاني، خانواده جانباز سرافراز مرتضي پارساپور و خانواده ي محترم ايثارگر و مسئول بسيج کارمندان دانشگاه، سعيد افشاريان تجليل و قدرداني بعمل آمد.