آرشيو اخبار انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور ایثارگران

انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور ایثارگران

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حکمي مشاور خود را در امور ايثارگران اين دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين حکم دکتر عليرضا ابراهيمي مدير امور شاهد و ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد را با حفظ سمت به عنوان مشاور خود در امور ايثارگران دانشگاه منصوب نمود.

در اين حکم رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد با قدرداني از تلاش هاي آقاي افشاريان در مدت زمان تصدي مسئوليت فوق اظهار اميدواري نموده است: با اتکال به خداوند متعال و بهره گيري حداکثري از ظرفيتهاي موجود در جهت بستر سازي ارائه خدمات کمي و کيفي شايسته و مناسب به جامعه ايثارگران دانشگاه و همچنين ترويج فرهنگ ايثار و شهادت موفق باشيد.