آرشيو اخبار زندگی نامه شهدا (3)

زندگی نامه شهدا (3)

شهید فریبرز زینال زاده

نام: فريبرز                                                  شغل: كارمند

نام خانوادگي: زينال زاده                                تعداد دفعات اعزام: دو بار

تاريخ تولد: 20 مرداد 1341                              محل تولد: تهران

رشته تحصيلي: بهداشت عمومي                     یگان خدمتی: لشگر 5 نصر

مسئولیت: غواص، تک تیرانداز و تخریب چی         محل شهادت: جزيره مجنون

زندگی نامه دانشجوی شهید فريبرز زينال زاده

شهيد فريبرز زينال زاده در سال 1341 در تهران متولد شد. از همان ابتداي تولد اهل تلاش و درس خواندن بود به طوري كه در دوران تحصيل جزء دانش آموزان برتر کلاس بود. از تير ماه 1356 در اثر فشار وارده بر خانواده از سوي عوامل امنيتي رژيم ﭘهلوي به مشهد مهاجرت كردند. در دوران دبیرستان به فعالیت های فرهنگی مذهبی می پرداخت. در دوران انقلاب نیز همچون سایر مردم انقلابی، در تظاهرات و راهپیمایی ها شرکت می کرد. در سال 59 ﭘس از دريافت ديپلم به دليل انقلاب فرهنگي و تعطيلي دانشگاهها، لباس سربازي به تن نمود و ﭘس از اتمام خدمت سربازي، در رشته بهداشت عمومي ادامه تحصيل داد.  بعد از فارغ التحصيلی، در بهداري سبزوار مشغول خدمت به مردم شد؛ از همان شهرستان سبزوار به جبهه اعزام شد. در فروردين 66 مجددا از طريق بسيج به جبهه اعزام شد و ﭘس از 3 ماه با آنكه ماموريت ايشان ﭘايان يافته بود، ماموريت خود را تمديد كرده و به جمع بچه هاي تخريب ﭘيوست. ایشان علاوه بر حضور در گردان تخریب، غواص و تک تیرانداز نیز بود. در تاريخ 27 تیرماه 1366 در جزيره مجنون در اثر حمله دشمن به همراه تعدادي از رزمندگان در خون خود غلطيد.

آرامش خيال

(برادر شهيد) پدرم در اواخر عمر، نسبت به وضعيت مفقود الاثر بودن برادرم اظهار ناراحتي مي‌نمود. من برای مشخص شدن وضعیت برادرم نذر کردم. پدرم شبي در خواب، حضرت امام (ره) را مي‌بيند كه به منزل ايشان آمده و بعد از پذيرايي، پدرم از حضرت امام (ره) پرسيد: چطور شده شما به منزل ما تشريف آورديد؟ امام فرمودند: براي امر خير آمده‌ام. آنگاه امام دست مباركشان را در جيب نمودند و عكسي را در آوردند كه عكس برادرم بود و گفتند كه ايشان در نزد ما هستند و حالشان خيلي خوب است. هم صحبت خوبي هستند و هيچ گونه مشكلي ندارند. بعد از اينكه پدرم از خواب برمي‌خيزد، متعجب مي‌شود كه چگونه امام از نگرانی من نسبت به فرزندم مطلع بودند. اين خواب باعث شد كه پدرم يقين كند كه فرزندش به درجه رفيع شهادت نائل شده و از اين بابت در اواخر عمر از آرامش خاصی برخوردار بود.

حسرت (برادر شهيد)

نمازهايش را در اول وقت مي‌خواند. در نماز جمعه حضور داشت. مي‌گفت: به فكر آخرت باشيد و توشه‌اي براي خودتان فراهم كنيد كه فاصله ( فرصت)‌ كم است. خدا نكند دست خالي به آخرت وارد شويم چون ديگر نمي‌توانيم جبران كنيم و حسرت مي‌خوريم.

فراغت (برادر شهيد)

كاري را كه شروع مي‌‌كرد حتماً بايد تمام مي‌كرد و بعد كار ديگري را به دست مي‌گرفت. در اوقات فراغتش ورزشهاي رزمي انجام مي‌داد. زياد مطالعه مي‌كرد؛ خصوصاً‌ كتاب‌هاي شهيد مطهري. سخنراني‌هاي امام (ره) را ضبط مي‌كرد و بعد آنها را با دستگاه تايپي كه در خانه داشتيم تايپ مي‌كرد و در دانشگاه و يا جاهاي ديگر توزیع مي‌ نمود.

مفقود (خواهر شهيد)

آخرين باري كه مي‌خواست با ما خداحافظي كند و به جبهه برود انگار مي‌دانست كه شهيد مي‌شود. در يادداشت‌هايش نوشته بود، دوست دارم مفقود شوم تا جنازه‌ام به وسيله ائمه تشييع شود و حضرت زهرا (س) همراهم باشد.

همه كارها (خواهر شهيد)

ازدواج كرده بودم يك روز به خانه‌ام آمد. وقتی ديد در و پنجره‌ها تور ندارد، رفت توري خريد و نصب كرد. در مدت حاملگی ام در قم مرتب به من سر می زد و می گفت حق نداري بلند بشي! من همه كارها را انجام مي‌دهم. ظرف مي‌شست، جارو مي‌كرد. خلاصه همه كارهاي من را انجام مي‌داد و آن 2، 3 روزي كه بود  نمي‌گذاشت دست به كاري بزنم.

نحوه شهادت (برادر شهید)

در ارتباط با نحوه شهادت شهيد زينال زاده اينگونه كه دوستانش نقل كرده‌اند: ايشان و 6 نفر ديگر، با لباس غواصي به عنوان خط شكنِ واحدِ تخريب، از آبهاي منطقه عبور نموده و وارد جزيره مجنون مي‌شوند تا ميدان‌هاي مين را خنثي كرده و راه را براي گردانهاي رزمي باز كنند. مقداري كه جلو مي‌روند، آتش شديد دشمن شروع مي‌شود . به طوري كه مشخص می شود، ستون پنجم از قبل خبر اين دفع پاتك را به دشمن داده است. غير از 2 نفر كه با مجروحيت سخت اسير مي‌شوند، مابقي شهيد شده يا به عقب بر مي‌گردند. يكي از دوستان شهيد گفت: من ديدم كه زينال زاده روي زمين افتاده و ليكن به جهات شرايط سخت دشمن  امكان بررسي نداشتم كه او مجروح شده و يا اینکه شهيد شده است.

فرازی از وصيت‌نامه دانشجوی شهید فریبرز زینال زاده

بسمه تعالي

«و لا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله اموتا بل احياء عند ربهم يرزقون»

مپنداريد كه كشته شدگان در راه خدا مرده اند بلكه زنده اند و در نزد خدا روزي مي خورند.

با سلام خدمت منجي عالم بشريت حضرت مهدي سلام الله عليه و با سلام به نائب بر حقش امام خميني بت شكن زمان و سلام بر تمامي شهدا از صدر اسلام تاكنون و به خصوص شهداي جنگ تحميلي و با سلام به امت شهيد ﭘرور و خانواده عزيز و گراميم.

من وصيتي به آن صورت ندارم، زيرا آنقدر معصيت كارم و آنقدر گناهكار كه نمي دانم چگونه سفارشي برايتان داشته باشم و چگونه در محضر الهي حاضر شوم و چگونه در برابر اين همه خطا باز هم مرا مورد لطف خويش قرار داده و توفيق در جبهه بودن و انشاءالله در عمليات شركت كردن را نموده است. انشاءالله كه با وجود اين همه كرم الهي بتوانم خدمتي هر چند ناچيز به اسلام عزيز بنمايم و اگر در زندگي اين دنيا نتوانستم كاري انجام دهم شايد با ريختن خونم ﭘيام رسان و منشا حركتي براي ديگران باشم و قطره اي از درياي ﭘر تلاطم انقلاب اسلامي.

سفارشي جز ﭘيروي از ولي فقيه و توجه به سخنان گهربار اين مرجع معظم ندارم هميشه سخنانشان را به گوش دل بشنويد و عمل نماييد. به خواهران توصيه مي نمايم كه حجابشان را حفظ كنند و در سنگر حجاب با دشمن اصلي يعني آمريكاي جنايتكار بجنگند. چرا كه او از چادرهاي سياه شما و حجاب شما ضربه خورده و مي خورد و خلاصه تقوي الهي را در ﭘيش گيريد.

والسلام

فريبرز زينال زاده، 1366/4/11منطقه عملياتي غرب كشور