آرشيو اخبار برگزاری کارگاه 2 روزه ی اساتید مشاوردانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه علوم پزشکی یزد

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد وایثارگر دانشگاه ، کارگاه 2 روزه ی اساتید مشاور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه یزد باحضور دکتر رحیمی

مدیر کل دانشجویان شاهدوایثارگر وزارت بهداشت و درمان و باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان قائم برگزار شد.

دراین کارگاه  بیش از30 نفر از اساتید دانشگاه یزد و معاونین آن دانشگاه حضور داشتند.زیارت از بارگاه منور امام هشتم علی بن موسی الرضا علیه السلام، ملاقات با مادر شهید لنگری از شهدای دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی یزد ، از دیگر برنامه های این کارگاه به شمار می رود.