آرشيو اخبار تقدیر از برترین های آموزشی،پژوهشی،فرهنگی و ورزشی درهمایش سالیانه دانشجویان شاهدوایثارگر

مدیریت شاهد ایثارگر دانشگاه در نظر دارد گردهمایی سالیانه دانشجویان شاهد وایثارگر را با رویکرد تشویق و تقدیر از برترین های

آموزشی ،پژوهشی ، فرهنگی و ورزشی برگزار نماید.

کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر که در سال تحصیلی 94-93 (ابتدای مهر سال 93 تا انتهای شهریور94) شاغل به تحصیل بوده و درزمینه های فوق الذکر درسطح وزارت بهداشت و درمان یا در سطح دانشگاه ، طبق شرح ذیل ، حائز کسب عنوان شده اند، می توانند با ارائه یا ارسال مدارک و مستندات خود تا تاریخ 94/11/4به این مدیریت در لیست تقدیرشوندگان قرار گیرند.

پژوهشی:

1-  ارایه گواهی یا Accept  مقاله درسطح دانشگاهی یا بین المللی در سال تحصیلی 94-93

2-تألیف یا ترجمه کتاب درسال تحصیلی 94-93

3- اختراع یا نوآوری علمی ثبت شده درسال تحصیلی 94-93

آموزشی :

1- دانشجوی ممتاز

2-دانشجوی معدل الف

3-ارتقاء معدل

مستندات  آموزشی مربوطه در واحدآموزش مدیریت شاهد وایثارگر موجود بوده و نیاز به ارسال مدارک نمی باشد.

فرهنگی:

1-کسب رتبه اول تا سوم درمسابقات فرهنگی در سال تحصیلی 94-93

ورزشی :

1-کسب رتبه اول تا سوم در مسابقات ورزشی در سال تحصیلی 94-93

•   کلیه رتبه ها و فعالیت های مذکور بایست در حوزه ی وزارت بهداشت و درمان یا دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده باشد.
  •  زمان ارسال مستندات: تایک شنبه 4 بهمن ماه  1394 به دبیرخانه مدیریت شاهد وایثارگر- واقع در خیابان سناباد-جنب سناباد7
  •   با توجه به محدودیت زمان و انجام برنامه ریزی لازم ،از پذیرفتن مستندات بعد از زمان قید شده معذوریم.

مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد -  دی ماه 1394