آرشيو اخبار جلسه هم اندیشی رابطین ایثارگران با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

جلسه هم اندیشی رابطین ایثارگران با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، جلسه هم انديشي رابطين ايثارگران واحدهاي تابعه دانشگاه با حضور دکتر مهرابي بهار رئيس دانشگاه، عابدين عابدي مقدم مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران  استان خراسان رضوي، دکتر عليرضا ابراهيمي مشاور و رئيس دانشگاه در امور ايثارگران، و عبدالله ريحاني مدير توسعه و منابع انساني دانشگاه برگزار شد.

دکتر مهرابي بهار رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد ضمن ابراز خرسندي از برگزاري اين جلسه هم انديشي گفت: خدمت به تمام مردم و تمام اقشار جامعه براي ما الويت دارد اما اين خدمت به ايثارگران و خانواده هاي معزز شاهد و ايثارگر به طريق اولي  قابل اهميت است.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در جمع رابطين ايثارگران دانشگاه داشتن جامعه ي ايثارگري الگو را مورد تأکيد قرار داد و افزود: انشاءالله دانشگاه و جامعه بايد به سمتي پيشرفت کند که ساير مردم همانطور که الان شاهد آن هستيم،  جامعه ايثارگران را الگوي خود در ايثار و فداکاري قرار دهند.

دکتر مهرابي از اهميت اجراي قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران در سطح دانشگاه خبر داد و خاطر نشان کرد: ارائه خدمات مطلوب و شايسته به ايثارگران معزز وظيفه ذاتي هر دستگاه مي باشد و دانشگاه علوم پزشکي مشهد هم از اين امر مهم مستثني نمي باشد.

عابدين عابدي مقدم مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان خراسان ضمن تشکر از دانشگاه علوم پزشکي در خصوص ارائه خدمات شايسته و مطلوب به خانواده هاي معزز شاهد و ايثارگر خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکي مشهد جزو دستگاه هاي اجرايي مي باشد که تا کنون از ارائه خدمات به جامعه ايثارگران به ويژه در جذب سهيمه استخدام دريغ نکرده است و اميدواريم اين امر ادامه پيدا کند

دکتر عليرضا ابراهيمي مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران ضمن خير مقدم به رابطين بازديد از خانواده هاي معزز شاهد و ايثارگر، تجليل از آزادگان سرافراز و جانبازان معزز، پيگيري مسائل و درخواست ايثاگران را برخی از اقدامات برشمرد و افزود: دوره ها ي  آموزشي کد دار با هدف توانمندسازي کارکنان شاهد و ايثارگر را در تمام واحدهاي دانشگاه با کمک رابطين اجرا خواهيم کرد.

گفتني است رابطين پس از معرفي خود به بيان گزارشي از وضعيت آمار و بیان مسائل ايثارگران واحد خود پرداختند و پيشنهادات سازنده اي ارائه کردند و پاسخ به سوالات و بررسي قوانين خدمات به ايثارگران در سطح دانشگاه با حضور دکتر ابراهيمي و آقاي ريحاني در انتهاي جلسه برگزار گرديد.