آرشيو اخبار زندگی نامه شهدا (4)

زندگی نامه شهدا (4)

زندگي‌نامه شهید ارسلان امامیان

شناسنامه

نام: ارسلان

نام خانوادگی:‌ اماميان‌

نام پدر: اماموردي‌

شغل پدر: کشاورز

تاريخ تولد:09/01/1315

محل تولد: بخش نوخندان شهرستان درگز

شماره شناسنامه: 61

وضعیت تاهل: متاهل

تعداد فرزندان: 4 دختر و 4 پسر

محل اشتغال: سازمان منطقه بهداری خراسان

شغل: پزشک (شغل سابق: معلّمی)

دفعات حضور در جبهه: 7 مرتبه

تاريخ شهادت: 21/04/66

محل شهادت: جزيره‌مجنون‌

نحوه شهادت: اصابت ترکش نارنجک به سینه و دست

مزار: مشهد، خواجه‌ربيع‌

زندگي‌نامه شهید ارسلان امامیان

در سال 1315 در بخش نوخندان شهرستان درگز ديده به جهان گشود. تحصيلات ابتدايي خود را در نوخندان سپري نمود سپس براي ادامه تحصيل به شهرستان درگز و سپس به شهر مشهد رفت. پس از پايان دوره متوسطه و اخذ ديپلم در سال 1333 به شغل معلمي پرداخت و در زادگاهش نوخندان، به شغل معلمي پرداخت. اما پس از مدت كوتاهي بعلت درگيري با كارگزاران رژيم منحوس پهلوي از خدمت بركنار شد. پس از تلاش فراوان دوباره استخدام و به كلات نادري تبعيد شد؛ اما باز هم پس از هشت ماه از كار بركنار گرديد. اين بار به خدمت سربازي رفت و با درجه افسري خدمت نظام وظيفه را با اتمام رسانيد. وی در دوران طاغوت به علت درگيري با خوانين به مدت یک سال به سمنان تبعید شد.

مجدداً به استخدام آموزش و پرورش در آمد و در ضمن انجام وظيفه در كنكور دانشگاه شركت و در رشته فيزيك دانشگاه تهران قبول و موفق به اخذ ليسانس فيزيك گرديد. پس از آن به شهرستان درگز برگشت و به شغل دبيري پرداخت. اما باز هم بعلت فعاليت‌هاي ضد پهلوی، به سمنان تبعيد و پس از مدتي به مشهد آمد. عقيده داشت كه براي مخالفت با رژيم پهلوي بايد تحصيلات عاليه داشت و هم اينكه از اين طريق، به مردم خدمت کرد. به همين منظور در رشته پزشكي در كنكور شركت کرد و قبول شد. پس از اتمام دوران دانشگاهي به شغل پزشكي مشغول شد و در همين ايام براي خدمت به مردم محروم در تابستان سال 1357 به درگز رفت. در جريان انقلاب اسلامي از شخصیت های فعال و موثر در درگز بود و همين مسئله موجب گرديد كه ضد انقلاب به منزل مسكوني‌اش هجوم بياورند. به همین خاطر او ناچاراً به مشهد مقدس آمد و در مشهد آرمانهاي خودش را دنبال كرد. . ﭘس از اتمام تحصيل، ﭘزشك آموزش و ﭘرورش شد و بعد به بهداري منتقل گرديد. ابتدا رياست بهداري درگز را تقبل كرد و بعد در مشهد رياست بهداري طرقبه را عهده دار شد. ایشان از شيفتگان و پيروان خالص امام و ولايت فقيه بود. پس از شروع جنگ، هفت مرتبه به سوي جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل شناخت و در منطقه جزيره مجنون بر اثر انفجار نارنجك و اصابت تركش آن به سينه مطهر و دستش به فيض عظيم شهادت رسيد.