آرشيو اخبار ديدار با خانواده ي معظم شهداي کارمند دانشگاه با حضور رياست دانشگاه

ديدار با خانواده ي معظم شهداي کارمند دانشگاه با حضور رياست دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مدیریت شاهد و ایثارگر ، همزمان با ايام مبارک دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از خانواده شهداي کارمند دانشگاه و يک خانواده دانشجوي شاهد و ايثارگر تجليل و قدرداني شد.

گفتني است، اين مراسم با حضور دکتر مهرابي بهار رئيس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر طبا طبایی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابراهيمي معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه، دکتر عليرضا ابراهيمي مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران ، دکتر شاکری مدیر فرهنگی  و جمعي از مسئولين دانشگاه و بسيج کارکنان برگزار شد.

در این دیدار از خانواده شهيد علي مريد احمدي(کارمند معاونت پشتيباني)، خانواده محترم شهيد علي اصغر نوابي تقي آبادي(کارمند بيمارستان شهيد کامياب) و خانواده آزاده سرافراز آقاي ايزدجو(پدر 3 دانشجوي دانشگاه علوم پزشکي مشهد) تجلیل و قدر دانی شد.