آرشيو اخبار ديدار با پرستاران ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد

ديدار با پرستاران ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد

به گزارش وب دا، همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت زينب (س) و بزرگداشت روز پرستار، با سه خانواده معزز ايثارگران پرستار دانشگاه با حضور حجت الاسلام دکتر طباطبائي مسئول دفتر نهاد رهبري، دکتر ابراهيمي مشاور رئيس دانشگاه در امور ايثارگران، دکتر حیدری رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ، دکتر خيامي مدير نظارت بر درمان و آقاي عزتي مدير پرستاري دانشگاه ديدار و تجليل شد.

حجت الاسلام دکتر طباطبائي ضمن تبريک سالروز ولادت با سعادت حضرت زينب(س) و روز پرستار خطاب به جانبازان پرستار گفت: شغل پرستاري به تنهايي يک ايثار است و خدمت به مردم در لباس پرستاري ايثارگري است اما شما علاوه بر اين در دوران دفاع مقدس به خاطر دفاع از وطن و کمک به رزمندگان به مقام جانبازي هم نايل آمديد که بسيار ارزشمند است.

مسئول دفتر نهاد رهبري در دانشگاه خاطر نشان کرد: براي دانشگاه علوم پزشکي مشهد هم باعث افتخار است که چنين کارمندان ايثارگر و فداکاري دارد و يقيناً الگويي براي تمام مسئولين و کارمندان هستند. تجليل از خانواده معزز پرستار جانباز جواد محمودي(شاغل در معاونت درمان)، محمد حسن موحدي شکيب(شاغل در دانشکده پرستاري) و محمد اسماعيل صالح آبادي(شاغل در بيمارستان قائم (عج) از برنامه هاي اين ديدار بود.