آرشيو اخبار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بار دیگر میزبان گروه مهاجر بود

دانشگاه علوم پزشکی مشهد بار دیگر میزبان گروه مهاجر بود

در راستای تقویت وانتقال ارزشهای دوران دفاع مقدس با تکیه بر نقش موثر تیم پزشکی در آن دوران،کارگاهی مشترک باحضور جمعی از اساتید ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد درقالب گروهی بانام *مهاجر*نیز برگزار شد.

به گزارش وب دا ،پس از زیارت از بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا(علیه السلام) استقبال باشکوهی ازگروه مهاجر درآرامگاه شهید مدرس توسط جمعی از مسئولین،مدیر محترم شبکه بهداشت ودرمان ومردم عزیز شهرستان کاشمر صورت گرفت.

سپس گروه مهاجر ازطریق مواجهه با نمونه های عینی جنگ شیمیایی با استفاده از اسناد موجود وفیلم ها وتصاویر بدست آمده از دوران دفاع مقدس و اقدامات واعجازهای اعمال جراحی دربیمارستانهای صحرایی خط مقدم جبهه آشناشدند.به طوریکه این مستندات برای اولین بار درحضورخود جانبازان و خانواده های آنها به نمایش درآمد وسپس برای هریک از آنها مباحث علمی وپزشکی وبیان خاطرات توسط استاد دانشگاه شهیدبهشتی دکتر سید عباس فروتن نیزمطرح شد.

در این جمع  جانبازانی حضور داشتند که پس ازگذشت 30سال برای نخستين بار با اقدامات پزشکی واعمال جراحی صورت گرفته مواجه شدند وسپس با پزشک معالج خود دیدار وگفتگو کردند.

آشنایی با نرم افزار قرآنی باتوجه به آیات علمی و آشنایی با علم ستاره شناسی و صور فلکی توسط اساتید فیزیک ونجوم شهرستان کاشمر ازدیگر برنامه های کارگاه نیز بود

بازدید از آرامگاه شهید مدرس کاشمر، زیارت امامزادگاه سید مرتضی وسیدحمزه ،آرامگاه شاعران بزرگ خیام و عطار وشهر تاریخی شادیاخ ومزارشهدای دوران دفاع مقدس هم مورد بازدید گروه مهاجر قرار گرفت.