آرشيو اخبار همایش سالیانه دانشجویان شاهد وایثارگر برگزار شد

همایش سالیانه دانشجویان شاهد وایثارگر برگزار شد

تجلیل بیش از 300 دانشجوی برتر شاهد و ایثارگر

به گزارش خبرگزاري وب دا، همايش ساليانه دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد عصر پنج شنبه، 29 بهمن ماه 1394 در محل تالار ابن سينا برگزار شد. در اين همايش که با استقبال بيش از 500 نفر از دانشجويان شاهد و ايثارگر برگزار شد از دو دانشجوي داراي تأليف کتاب، 50 دانشجوي ممتاز، برگزیدگان آموزشی، پژوهشي، فرهنگي و ورزشي و همیاران ستاد تقدير به عمل آمد. مسئولين دانشگاه، مدیران سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان و اساتيد محترم دانشگاه از حاضرين در اين همايش بودند.